IDLO омлет з овочами – улюблений сніданок в будь-яких умовах. Ніжний омлет з болгарським перцем і зеленню так просто приготувати на відпочинку, в поході, в горах або в офісі. Поки він готується можна зварити запашну каву і поснідати так само смачно як удома, тільки на природі.
ЇDLO - це ідеальне рішення для швидкого вгамування голоду. Без додаткових зусиль, витрат за часу і посуду. Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО. Зроблено в Україні.
Особливості:
• склад – яйця курячі, перець болгарський, сметана, кріп, сіль, перець
• харчова цінність на 100 г продукту – білки 22.8 г, жири 33.7 г, вуглеводи 8.6 г
• енергетична цінність порції – 428.8 Ккал
• об'єм готового блюда – 270 мл
• термін зберігання - 24 місяців
Спосіб приготування:
Перед вживанням струсити пакет, відкрити, вийняти поглинач і залити блюдо окропом 200 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати протягом 10 хвилин.